КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

*Задолжителни полиња

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:

Здружение на наставници по германски јазик на РМ

Седиште:

Филолошки факултет "Блаже Конески"
Булевар "Гоце Делчев" 9а
1000 Скопје Република Северна Македонија

Е-пошта

deutschlehrerverband.mkd@gmail.com

dlvmak@yahoo.de